Dsc 0266

Complete ontzorging

Als specialist in alles dat te maken heeft met luchtmotoren beschikken wij ook over een uitgebreid assortiment van accessoires en specials. Maak uw luchtmotor compleet met veel verschillende accessoires. Bestel uw GLOBE luchtmotor met de gewenste opties, en volledig gemonteerd bij u laten bezorgen. Daarnaast ben je verzekerd van GLOBE kwaliteit voor uw luchtmotor en montage.

Veel van onze accessoires, waaronder de remmen voor de zuigermotoren, zijn ATEX-gecertificeerd. Met de GLOBE luchtmotoren & toebehoren kunt u altijd veilig werken in explosiegevoelige gebieden. GLOBE selecteert en levert alleen accessoires die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die al onze producten voldoen. Bekijk hieronder welke opties wij bieden voor uw luchtmotor of neem direct contact op met onze specialisten voor advies op maat.

Accessoires Airmotors 3d-rendered-image

WAAROM U KIEST VOOR DE GLOBE ACCESSOIRES

Plug and play

Als u een motor met accessoires koopt, wordt deze geassembleerd bij u afgeleverd. U hoeft dus zelf niks meer te sleutelen.

Kwaliteit

Door zowel uw motor als de accessoires bij GLOBE aan te schaffen, bent u zeker van de GLOBE kwaliteit voor uw assemblage.

Hogedrukspecialist

Onze specialisten zijn er op u te adviseren over de beste accessoires voor uw luchtmotor.

ATEX gecertificeerd

Veel van onze accessoires, waaronder onze BN remmen en de remmen voor de zuigermotoren, zijn ATEX gecertificeerd. U kunt met de GLOBE motoren & accessoires dus altijd veilig werken in explosiegevoelige ruimtes.

GLOBE Service

Met zowel uw luchtmotor als uw accessoires afkomstig van GLOBE, kunnen wij u bijstaan bij elk probleem.

Engineeringsafdeling

Doordat wij een eigen engineeringsafdeling hebben met een zeer ervaren team kunnen wij u helpen met alle vraagstukken op het gebied van hogedruksystemen en toepassingen.

Branches & industrieën: Accessoires / Specials

Chemische- en laboratoriumindustrie

Voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Farmaceutische en gezondheidszorgsector

Automatisering

Downloads