Globe Rm Serie 4

De meest gebruikte branches en industrieën van de compact zuiger motor

Chemische- en laboratoriumindustrie

Voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Farmaceutische en gezondheidszorgsector

Automatisering

Chemical And Laboratory Industry Rood 01 Chemische- en laboratoriumindustrie

Veilig werken in de chemische- en/of laboratoriumindustrie is belangrijk. Er bestaan regels en wetgevingen die de veiligheid van de medewerkers en gebruikers van de producten waarborgen. Er is dus genoeg om rekening mee te houden.

Als er met chemische en/of brandbare stoffen wordt gewerkt is het belangrijk dat er met ATEX gecertificeerde producten wordt gewerkt. Daarnaast moeten de ruimtes ook altijd schoon zijn. De producten moeten steriliseerbaar zijn en tegen schoonmaakmiddelen bestand zijn (IP64). GLOBE denkt met u mee. Onze GLOBE compact zuigermotoren zijn in roestvrijstaal en met ATEX certificaat (zone II) leverbaar.

Food And Beverage Industry Rood 01 Voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Voedselveiligheid, wetgeving, duurzaamheid en innovatie. Er komt heel wat bij kijken in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het eindproduct moet smakelijk en veilig voor consumptie zijn. Naast de hoge eisen voor hygiëne moet er ook voldaan worden aan de wettelijke voedselnormen.

De GLOBE compact zuigermotoren voldoen aan al deze eisen voor de voedingsmiddelenindustrie. Tijdens de ontwikkeling is er rekening mee gehouden dat de materialen en afdichtingen voedselveilig zijn. Onze luchtmotoren zijn leverbaar in aluminium, RVS en plastic.

Pharma Healthcare Rood 01 Farmaceutische en gezondheidszorgsector

Naast registraties, verpakkingen, onderzoek en ontwikkeling zijn er nog meer aspecten in de farmaceutische industrie en gezondheidszorgsector. Ruimtes dienen steriel gereinigd te worden en als er gewerkt wordt met chemische en/of agressieve stoffen dienen de apparaten en machines ATEX gecertificeerd te zijn.

In de gezondheidszorg kan ook sprake zijn van magnetische gevoelige ruimtes. De GLOBE compact zuigermotoren zijn ook geschikt in magnetische gevoelige omgevingen. Ze zijn leverbaar in aluminium, RVS of plastic. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u advies die passend is bij uw omgeving? Onze specialisten staan voor u klaar.

Automation Rood Automatisering

Bij automatisering komt veel kijken. Denk aan snelheid, nauwkeurigheid, efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid, industrie 4.0, netwerken, duurzaamheid en precisie. Al deze hoge eisen zijn van toepassing op de apparaten die in de automatisering worden gebruikt.

Voor de hoogwaardige aandrijftechnologie zijn onze compact zuiger motoren geschikt. Speciaal voor de automatisering hebben wij een compact zuigermotor met toerental meter ontwikkeld. Dit maakt dat u nog nauwkeuriger kunt zijn in snelheid, precisie en efficiëntie.

GLOBE Airmotors biedt de juiste oplossing voor al deze uitdagingen en uiteraard altijd met het professionele advies van onze specialisten. Zoekt u meer over aandrijftechnologie? Neem een kijkje bij GLOBE Motion Control.