Download

Een heavy-duty luchtmotor met veel opties.

De GLOBE RM-luchtmotoren zijn een serie heavy-duty radiale zuigerluchtmotoren. Deze radiale persluchtmotor combineert een groot variabel toerental met een hoog vermogen en koppel. De motoren hebben een ontwerp met vier of vijf cilinders met radiale zuigers met oliebadsmering en zijn ontworpen om meer vermogen te ontwikkelen dan andere luchtmotoren van vergelijkbare grootte. dankzij hun ontwerp kunnen ze het hoogste vermogen in pneumatische motoren leveren.

Onze RM Zuigermotoren Serie is een breed programma met luchtmotoren van 0,1 tot 23 kW. RM-motoren kunnen direct aan tandwielkasten worden gekoppeld voor hogere koppels en lagere toerentallen. Een verscheidenheid aan bedrijfsomstandigheden kan worden bereikt door gebruik te maken van drukregelaars en stroomregelkleppen. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies over onze GLOBE Zuigermotoren.

WAAROM U KIEST VOOR DE GLOBE ZUIGERMOTOREN

ATEX certificering mogelijk

Optioneel met ATEX leverbaar! Dat is veilig werken in een explosiegevoelige ruimte.

Naar wens samen te stellen

De zuigermotoren zijn naar wens uit te breiden met verschillende accessoires zoals remmen, (besturings)kleppen en tandwielkasten.

Robuust

De GLOBE Zuigermotoren zijn krachtig en hierdoor geschikt voor zwaar werk. Ook zijn onze zuigermotoren veilig te gebruiken in omgevingen met hoge temperaturen of luchtvochtigheid.

Branches & industrieën: zuigermotoren

Chemische- en laboratoriumindustrie

Voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Farmaceutische en gezondheidszorgsector

Automatisering