Rps25 Pinion With Rack Black 03 19 18 V1

Roller en Pinion Techniek

De technologie in de roller en pinion is de meest geavanceerde technologie in lineaire en roterende motion control. Het systeem heeft geen speling (zero backlash), 99% effectiviteit en kan olievrij lopen.

Precision Ring Drive

De Precision Ring Drive is een roterende technologie welke ook gebruik maakt van de Roller en Pinion techniek. Het systeem is enorm accuraat en modulair op te bouwen. Veel gebruikt in positioneringssystemen als indexeringstafels in veel verschillende industrieën.

Zero Backlash

Anders dan andere mechanische aandrijvingen hebben de Roller Pinion Technologie en de Nexen Ring Drive geen enkele backlash van de motor tot aan de aangedreven belasting. Hierdoor is het systeem enorm accuraat.

Engineering

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Onze engineeringsafdeling kan met alle mogelijke vraagstukken assisteren.

New Overlay

GLOBE Groep

GLOBE Motion Control maakt onderdeel uit van de GLOBE Groep. De GLOBE Groep bestaat sinds 1986 en houdt zich sinds die tijd bezig met het ontwerpen, de productie, het advies en de verkoop van luchtmotoren, gasboosters, hogedruk testpompen en -systemen.

Klik hieronder voor meer informatie over de GLOBE Groep.

Over ons