Globe en Globe de

GLOBE Airmotors is specialist in luchtmotoren Wij bieden een breed assortiment van luchtmotoren en accessoires aan. Hoge kwaliteit en service zijn voor ons een prioriteit. Onze luchtmotoren kunnen geleverd worden in combinatie met rem en/of een tandwielkast voor hogere koppels en lagere toerentallen. Onze specialisten staan klaar voor advies, ontwerpen en berekeningen op maat.

Ga naar de website

GLOBE Test Equipment is specialist in alles dat met hoge druk te maken heeft. Onze hoge druk systemen worden compleet geleverd en zijn direct klaar voor gebruik. Naast onze complete systemen en oplossingen kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en onderdelen. Bij ons bent u welkom voor alles wat met hoge druk te maken heeft. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag met advies en maatwerk.

Ga naar de website

GLOBE Motion Control is de specialist als het gaat om alles dat te maken heeft met roterende en lineaire motion control producten. Als officiële distributeur van NEXEN hebben wij toegang tot het volledige assortiment. Met een uitstekende engineeringsafdeling en producten van zeer hoge kwaliteit tot onze beschikking, kunnen wij u zeker van een passende oplossing voorzien.


Ga naar de website