Globe Test Equipment Components8

Maak je project compleet

Naast complete hogedruk systemen leveren wij ook losse componenten en onderdelen van onze systemen. Heeft u bijvoorbeeld een vervangend onderdeel nodig, of heeft u simpelweg geen compleet systeem nodig maar een losse pomp, GLOBE Test Equipment heeft alles voor uw project. Zo hebben wij meerdere productlijnen met druktransmitters, hogedrukslangen of manometers.

Naast deze losse onderdelen hebben we ook een samenwerking met Hip High Pressure Equipment. Hierdoor kunnen wij ook een complete productlijn aanbieden met hogedruk kleppen, fittings en leidingwerk, geschikt voor drukken tot 10.000 bar (150.000 psi).

Tot slot hebben wij ook een samenwerking met HEYPAC, de wereldleider op het gebied van hydrauliek. De bekendste productlijnen zijn de GX en de KR lijn, 2 brede productlijnen met veel mogelijkheden.

Kijk verder voor onze complete lijn aan losse componenten, of neem makkelijk direct contact met ons op voor advies en vragen.

Vind de componenten voor jouw project

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen u persoonlijk om uit te zoeken welke van onze producten het beste bij uw project past.

Kwaliteit is een garantie

HiP High Pressure Equipment is actief in hogedruk sinds 1954, HEYPAC is wereldleider op gebied van hydrauliek. Zo bent u altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Custom Built 01 Custom Built Wit

Custom built

Hose Test Benches 01 Hose Test Benches Wit

Slangentestbanken

Gas Bottle Filling System 01 Gas Bottle Filling Systemwit

Gasflessen vul systeem

Operator Room Operator Room Svg Wit

Operator rooms