GLOBE Custom Built High Pressure Test System2

Custom built

Bij GLOBE Test Equipment bent u aan het juiste adres voor alles wat met hoge druk te maken heeft. Ons engineering- en productieteam ontwikkelt en produceert onze systemen. Naast de standaard systemen hebben wij jarenlange ervaring met het realiseren van custom built systemen.

Samen met de opdrachtgever bespreken wij de nodige functionaliteiten, vereisten en de wensen waaraan het systeem moet voldoen. Onze hogedrukspecialisten geven advies en maken de nodige berekeningen om te bepalen welke hogedrukpompen en toebehoren vereist zijn. Daarbij denken ze ook na over de veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan deurbeveiligingen op testruimtes of het compleet ontlasten van het systeem bij een noodsituatie.

Vervolgens gaat ons engineeringsteam aan de slag. Zij ontwerpen het systeem volgens uw wensen/eisen en houden hierbij uiteraard rekening met: veiligheid, gebruikersgemak en nog veel meer. Ons doel is om uiteindelijk een systeem te maken dat niet alleen voldoet aan de wensen van de opdrachtgever, maar ook veilig en eenvoudig in gebruik is.

Wij realiseren diverse soorten systemen op maat. Zo kunt u denken aan veel voorkomende systemen: slangentestbanken, vulsystemen voor gasflessen en volledige operator rooms. Daarnaast hebben wij ook ruime ervaring met de meest unieke toepassingen van hogedruktesten.

Naast veiligheid wilt u ook gemakkelijk werken. Onze systemen kunnen volledig geautomatiseerd worden. Met een digitaal display kunt u het systeem eenvoudig bedienen en een reeks standaard testen vooraf instellen. Uw test wordt dan met één druk op de knop uitgevoerd. Dankzij geïntegreerde opslagruimte worden al uw testcertificaten automatisch bewaard en heeft u de optie om ze eenvoudig te printen.

U wenst het, wij maken het. Onze hogedrukspecialisten helpen u graag verder.

De GLOBE custom built solutions worden voor u op maat gemaakt

Hoge druk specialist

Met jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van advies voorzien. Zo bent u bij GLOBE Test Equipment welkom voor al uw hogedruksystemen, componenten en onderdelen voor elke applicatie.

Engineeringsafdeling

Doordat wij een eigen engineeringsafdeling hebben met een zeer ervaren team kunnen wij u helpen met alle vraagstukken op het gebied van hogedruksystemen en toepassingen.

Productieafdeling

De GLOBE hogedruksystemen worden in huis geproduceerd. Zo garanderen wij kwaliteit, snelheid in leveren en bieden wij optioneel extra opties bij onze systemen. Denk aan wielen, handvaten, vloeistof tanks, digitale displays en nog veel meer.

Plug & Play

De GLOBE hogedruksystemen worden ‘klaar voor gebruik’ geleverd. Zo kunt u gelijk aan de slag na ontvangst.

Eenvoudig in gebruik

Speciaal voor u hebben wij onze systemen zo simpel mogelijk gemaakt. Zo kunt u gewoon uw werk doen zonder ingewikkelde instructies.

Inclusief gewenste koppelingen en aansluitingen

Wij leveren uw systeem met de door u gewenste koppelingen en aansluitingen. Zo kunt u het systeem na ontvangst gelijk gebruiken.

Custom Built 01 Custom Built Wit

Custom built

Hose Test Benches 01 Hose Test Benches Wit

Slangentestbanken

Gas Bottle Filling System 01 Gas Bottle Filling Systemwit

Gasflessen vul systeem

Operator Room Operator Room Svg Wit

Operator rooms

Downloads