Globe Electrically Driven High Pressure Test Systems Epu 3

Elektrisch aangedreven hogedruk testsystemen

De standaard GLOBE elektrisch aangedreven hogedruk testsystemen (EPU) zijn ontwikkeld voor testdrukken tot en met 2.515 bar (36.500 psi). Ook deze systemen bieden alle gemakken om hydrostatische testen op een veilige en verantwoorde wijze uit te voeren.

Op een vat, slang, fles of een ander onderdeel wordt een hydrostatische test gedaan door middel van vloeistof (meestal water of olie). De test gebeurt met oplopende druk tot de proefdruk is bereikt. Met de hydrostatische test worden lekken, fabricagefouten, slijtage, corrosie en barst drukken ontdekt.

De standaard GLOBE elektrisch aangedreven hogedruk testsysteem biedt u veel gemak en een stille motor. Dankzij de nieuwe techniek kunt u vooraf de gedefinieerde druk instellen op het digitale display. Met het ‘quick-connect’ systeem vervangt u gemakkelijk het vloeistofgedeelte van de pomp zonder het systeem uit de running te halen.

De standaard GLOBE elektrisch aangedreven hogedruk testsystemen worden gemaakt in ons RVS frame en geleverd met de benodigde aansluitingen en koppelingen. Heeft u specifieke wensen of hogere testdrukken nodig? Onze specialisten helpen u graag.

De standaard GLOBE elektrische aangedreven hoge druk test systemen

EPU Overzicht
Elektrisch aangedreven 230 V
Max druk 2515 bar (36.500 psi)
Compleet Plug & Play
SmartControl Aansturing via display en draaiknop op het display
Frame RVS
Flow rate 0,9 t/m 0,2 l/min
Opties:
Tank 2,5 liter
  5 liter
Wielen Standaard 2
Handvaten Standaard 1

Interesse in onze elektrisch aangedreven hogedruk testsystemen?

Neem contact met ons op