Hoofdpagina Hoge Druk Systemen Verlengd

Slimme oplossingen voor onze testsystemen

U kunt ervoor kiezen om een van onze systemen te laten uitvoeren met de GLOBE software. Deze software kan gebruikt worden voor een eenvoudige registratie van uw test. Na elke test kunt u ervoor kiezen om een verslag inclusief grafiek af te drukken of digitaal op te slaan.

Daarnaast bent u door de GLOBE Software in staat het systeem volledig automatisch in te stellen aan de hand van de ingevoerde parameters. Door middel van de software kunt u gemakkelijk een druktest starten of de testdruk verhogen en verlagen. De software is in staat zeer nauwkeurig te meten.


DE GLOBE SOFTWARE IS ONTWORPEN VOOR U

Plug and play

De GLOBE testsystemen worden ‘klaar voor gebruik’ geleverd. Zo kunt u gelijk aan de slag na ontvangst.

Eenvoudig in gebruik

Speciaal voor u hebben wij onze systemen zo simpel mogelijk gemaakt. Zo kunt u gewoon uw werk doen in het veld zonder ingewikkelde instructies.

Inclusief gewenste koppelingen en aansluitingen

Wij leveren uw systeem met de door u gewenste koppelingen en aansluitingen. Zo kunt u het systeem na ontvangst gelijk gebruiken.

Engineeringsafdeling

Doordat wij een eigen engineeringsafdeling hebben met een zeer ervaren team kunnen wij u helpen met alle vraagstukken op het gebied van hogedruksystemen en toepassingen.

Productieafdeling

De GLOBE hogedruksystemen worden in huis geproduceerd. Zo garanderen wij kwaliteit, snelheid in leveren en bieden wij optioneel extra opties bij onze systemen. Denk aan wielen, handvaten, tanks, digitale displays en nog veel meer.

Hogedrukspecialist

Met jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van advies voorzien. Zo bent u bij GLOBE Test Equipment welkom voor al uw hogedruksystemen, componenten en onderdelen voor elke applicatie.

Custom Built 01 Custom Built Wit

Custom built

Hose Test Benches 01 Hose Test Benches Wit

Slangentestbanken

Gas Bottle Filling System 01 Gas Bottle Filling Systemwit

Gasflessen vul systeem

Operator Room Operator Room Svg Wit

Operator rooms