Gx And K2R

HEYPAC

Als wereldwijde fabrikant ontwikkelt HEYPAC de meest geavanceerde lucht aangedreven vloeistofpompen en hydraulische power units. De producten van HEYPAC hebben een robuust ontwerp en zijn van hoge kwaliteit gemaakt. De pompen kunnen kosteneffectief en energiezuinig ingezet worden voor vloeistoffen in veel industriële, mobiele en maritieme toepassingen.

De veel gebruikte pompen van HEYPAC zijn de GX en KR range. Deze range biedt een groot assortiment met gevarieerde opties in flow en druk. Ze zijn beschikbaar als basis pomp, compleet met een geïntegreerde tank of volledig als power pack.

De GX en KR range wordt veel gebruikt in testapplicaties, garage uitrustingen, luchthaven gereedschappen en nog veel meer.

Wij kunnen ook de benodigde besturingskleppen, reduceerventielen, reservoirs, pulsatiedempers en filters leveren.

De hoge druk pompen van HEYPAC

Hoge kwaliteit

HEYPAC is sinds 1978 actief in het ontwikkelen van hydraulische producten die voldoen aan industriële eisen.

Double acting pomp

De double-actingpomp kan in eindeloze variaties geleverd worden. Hoge druk van 4 t/m 680 bar (55 t/m 9.840 psi) en een ratio tussen de 2:1 t/m 80:1.

Energiezuinig

De pompen van HEYPAC draaien automatisch naar de vraag van het systeem. Als er niks gevraagd wordt slaat de pomp af voor een minimaal energieverbruik.

Zie ook onze custom built oplossingen

Custom Built 01 Custom Built Wit

Custom built

Hose Test Benches 01 Hose Test Benches Wit

Slangentestbanken

Gas Bottle Filling System 01 Gas Bottle Filling Systemwit

Gasflessen vul systeem

Operator Room Operator Room Svg Wit

Operator rooms

Downloads