Slangentesten Verlengd

Hogedrukslangen testsystemen

Om zeker te zijn dat uw slangen veilig zijn voor gebruik moet u ze (her)keuren. Dit wordt gedaan met een hydrostatische druktest.

Op de slang wordt een hydrostatische test gedaan door middel van vloeistof (meestal water of olie). De test gebeurt met oplopende druk tot de proefdruk is bereikt. Met de hydrostatische test worden lekken, fabricagefouten, slijtage, corrosie en barst drukken ontdekt.

Speciaal voor het testen van slangen hebben wij hogedrukslangen testsystemen ontwikkeld waarmee u snel, veilig en nauwkeurig uw slangen kan testen. De systemen zijn leverbaar tot drukken van 4500 bar (65000 psi).

De hogedrukslangen testsystemen van GLOBE worden speciaal gemaakt aan de hand van uw wensen en eisen. Zo stelt u zelf uw systeem samen dankzij diverse opties. Wilt u hem handmatig bedienen? Of heeft u liever dat het systeem volledig automatisch is? Met ons speciale software pakket kunt u eenvoudig en nauwkeurig uw slangen testen een voorzien van een testcertificaat met uw eigen bedrijfslogo.

Bij GLOBE Test Equipment kan het allemaal.

De GLOBE hoge druk slangen test systemen

Hogedrukslangen testsystemen
Frame RVS
Maximale werkdruk Tot 4500 bar (65000 psi)
Opties:
Frame Tafelmodel
  Met poten
Speciale software Optioneel
Veiligheid Deurbeveiliging
  Systeemontlading bij een noodsituatie
Sneller testen Extra voor vul pomp
  Meer testlijnen

Intresse in de GLOBE hogedrukslangen testsystemen?

Neem contact met ons op
Downloads