Globe Test Equipment Components3

Hogedrukslangen zijn, zoals de naam het al zegt, bestand tegen hoge druk. Of het nu gaat om vloeistof, gas of perslucht. Ze hebben een maximale werkdruk om een continue druk aan te kunnen. En een maximale barstdruk zodat een plotselinge piek in de druk geen enkel probleem is. Hogedrukslangen worden gemaakt in verschillende lengtes, materialen, buigradius, diameters, profielen en flexibiliteit. Zo zijn er heel veel verschillende soorten slangen op de markt met unieke eigenschappen.

Onze hogedrukspecialisten geven u graag advies over welke slang het meest geschikt is voor uw toepassing. We maken de nodige berekeningen, zo kunt u straks veilig werken met hoge druk.

Wij kunnen u voorzien voor hoge druk slangen die op onze systemen passen, maar wij kunnen u ook voorzien van hoge drukslangen voor uw eigen toepassingen.

Daarnaast bieden wij onze slangen aan met of zonder de nodige aansluitingen, koppelingen en klemmen. Zo kunt u bij ons dus ook een complete slang bestellen. U wenst het en wij verzorgen het. Neem contact op met onze hogedrukspecialisten.

Globe Test Equipment Components4