Globe Test Equipment Components6

Met onze manometers kunt u snel en betrouwbaar de druk in een leiding, slang, fles, en andere objecten meten. Een manometer is een goed hulpmiddel om processen, drukopbouw of lekken te meten. Zo zijn er droge meters of meters die gevuld zijn met glycerine. Glycerine zorgt voor een dempende werking bij schokken en trillingen, zodat deze altijd goed af te lezen is.

Manometers worden veel gebruikt in combinatie met onze hogedruksystemen. GLOBE Test Equipment levert manometers in alle soorten en maten. Wij leveren manometers in verschillende groottes, diameters, aansluitingen, uitvoeringen, maximale werkdrukken en materialen.

Zoekt u een manometer of wilt u graag advies welke manometer voor uw toepassing geschikt is? Onze producten worden geleverd volgens uw specificaties, op uw benodigde aansluitingen. Wij helpen u graag.

Heeft u al een manometer, maar moet deze voorzien worden van een nieuw kalibratie certificaat? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem dan een kijkje bij onze service of neem contact op met onze hogedrukspecialisten. Wij helpen u graag.

Globe Test Equipment Components7