Etensifier1 Verlengd

Groot aanbod pompen

Ook voor losse hogedruk pompen bent u bij GLOBE Test Equipment aan het juiste adres. Zo hebben wij een groot aanbod pneumatische pompen, maar ook elektrische pompen, geschikt voor diverse toepassingen.

Hoge druk specialist

Met jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van advies voorzien. Zo bent u bij GLOBE Test Equipment welkom voor al uw hogedruksystemen, componenten en onderdelen voor elke applicatie.

Productieafdeeling

De GLOBE systemen worden in huis geproduceerd. Zo garanderen wij kwaliteit, snelheid in leveren en bieden wij optioneel extra opties bij onze systemen. Denk aan wielen, handvaten, tanks, digitale displays en nog veel meer.

Engineeringsafdeling

Doordat wij een eigen engineeringsafdeling hebben met een zeer ervaren team kunnen wij u helpen met alle vraagstukken op het gebied van hogedruksystemen en toepassingen.

Gemakkelijk in gebruik

Speciaal voor u hebben wij onze systemen zo simpel mogelijk gemaakt. Zo kunt u gewoon uw werk doen in het veld zonder ingewikkelde instructies.

Elektrisch of pneumatisch

Onze pompen en systemen zijn beschikbaar met zowel elektrische als pneumatische aansturing. Zo heeft GLOBE Test Equipment voor elke situatie een geschikte oplossing.

Ervaring & advies

Met jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van advies voorzien. Onze specialisten helpen u graag aan een passende oplossing.

Custom Built 01 Custom Built Wit

Custom built

Hose Test Benches 01 Hose Test Benches Wit

Slangentestbanken

Gas Bottle Filling System 01 Gas Bottle Filling Systemwit

Gasflessen vul systeem

Operator Room Operator Room Svg Wit

Operator rooms