GLOBE High Pressure Systems Liquide

Vloeistoffen testen onder hoge druk

Het werken met vloeistoffen onder hoge druk kan gevaarlijk zijn, daarom bieden wij componenten en systemen aan waarmee u op een veilige en verantwoorde manier kunt werken. Als specialist in hoge druk maken wij complete hoge druk systemen die, in verschillende applicaties, wereldwijd gebruikt worden.

Onze vloeistof testsystemen worden gebruikt voor het uitvoeren van bijvoorbeeld hydrostatische testen. Dit soort testen, ook wel druktesten of drukbeproeving genoemd, tonen aan of bijvoorbeeld een leiding sterk genoeg is of dat de leiding niet lekt. Onze vloeistof hogedruk testsystemen zijn geschikt voor het uitvoeren van zowel sterktetesten als dichtheidstesten.

Bij GLOBE Test Equipment kunt u terecht voor verschillende soorten vloeistof hogedruk systemen. Zo hebben wij zowel lucht als elektrische aangedreven testsystemen voor het uitvoeren van hydrostatische testen, manifold verdeelstukken en bolt tensioning systemen. Onze manifoldsystemen kunnen eenvoudig in combinatie met onze testsystemen gebruikt worden om meerdere objecten tegelijkertijd te testen. Onze systemen zijn compleet, plug & play, gemakkelijk in gebruik en worden geleverd met de gewenste aansluitingen en koppelingen.

Of u nu zoekt naar standaard systemen of een specifieke oplossing, onze hoge druk specialisten helpen u graag verder.

De GLOBE hogedruk vloeistof systemen zijn ontworpen voor u

Plug & Play

De GLOBE hoge druk systemen (vloeistof) worden ‘klaar voor gebruik’ geleverd. Zo kunt u gelijk aan de slag na ontvangst.

Eenvoudig in gebruik

Speciaal voor u hebben wij onze systemen zo simpel mogelijk gemaakt. Zo kunt u gewoon uw werk doen in het veld zonder ingewikkelde instructies.

Inclusief gewenste koppelingen en aansluitingen

Wij leveren uw systeem met de door u gewenste koppelingen en aansluitingen. Zo kunt u het systeem na ontvangst gelijk gebruiken.

Engineeringsafdeling

Doordat wij een eigen engineeringsafdeling hebben met een zeer ervaren team kunnen wij u helpen met alle vraagstukken op het gebied van hoge druk systemen en toepassingen.

Productieafdeling

De GLOBE hoge druk systemen worden in huis geproduceerd. Zo garanderen wij kwaliteit, snelheid in leveren en bieden wij optioneel extra opties bij onze systemen. Denk aan wielen, handvaten, vloeistof tanks, digitale displays en nog veel meer.

Hogedruk specialist

Met jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van advies voorzien. Zo bent u bij GLOBE Test Equipment welkom voor al uw hoge druk systemen, componenten en onderdelen voor elke applicatie.

Zie ook onze custom built oplossingen

Custom Built 01 Custom Built Wit

Custom built

Hose Test Benches 01 Hose Test Benches Wit

Slangentestbanken

Gas Bottle Filling System 01 Gas Bottle Filling Systemwit

Gasflessen vul systeem

Operator Room Operator Room Svg Wit

Operator rooms