Gasbooster Verlengd

Klaar voor de toekomst met waterstof

Voor het verduurzamen van onze energie- en grondstofsystemen speelt waterstof een cruciale rol. Nederland wil internationaal koploper zijn in de ontwikkeling van de markt voor waterstoftoepassingen. De aandacht voor waterstof als energiedrager is de afgelopen twee jaar wereldwijd en in Nederland sterk toegenomen. De ambities die Nederland op dit vlak heeft ontwikkeld komen uitgebreid aan de orde in het Klimaatakkoord. Als energiedrager is waterstof geschikt voor het verwarmen van huizen en gebouwen. Ook kan waterstof ingezet worden als vervanger van diverse brandstoffen in diverse toepassingen zoals in transport en mobiliteit. Waterstof is daarmee cruciaal om klimaatafspraken te halen.

Met het aanbieden van waterstofproducten kan GLOBE Test Equipment u helpen bij het voorbereiden op een toekomst waarin waterstof een grote rol speelt. Zo bieden wij verschillende producten aan waamee druktesten met waterstof mogelijk zijn.

Voordelen van GLOBE's waterstof producten

Toekomstbestendig

Waterstof zal in de toekomst een steeds grotere rol gaan spelen. Veel landen zien waterstof als de sleutel naar een schone energie- en grondstofvoorziening. GLOBE Test Equipment speelt hier op in door producten aan te bieden voor waterstof druktesten.

Duurzaam & Milieuvriendelijk

Waterstof maakt transport en grootschalige opslag van duurzame en koolstofvrije energie mogelijk. Op termijn kan er met (geïmporteerde) groene waterstof een volledig duurzame energievoorziening ontstaan en kan er een wereldmarkt tot stand komen voor hernieuwbare energie. Hier kan waterstof cruciaal zijn om de klimaatdoelen te bereiken.

Veelzijdig

Waterstof is veelzijdig te gebruiken. Het kan worden ingezet voor de industrie, met toepassingen als grondstof. Ook is waterstof bruikbaar als vervanger voor aardgas, of in brandstofcellen voor voertuigen en schepen. Daarnaast kan waterstof worden gebruikt om woningen en gebouwen te verwarmen.

Engineeringsafdeling

Met een eigen productie en engineeringsafdeling kunnen wij op al uw vragen een passend antwoord of advies geven.

Ervaring & advies

Met jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van advies voorzien. Onze specialisten helpen u graag aan een passende oplossing.

Inclusief gewenste koppelingen en aansluitingen

Wij leveren onze waterstof systemen eventueel met de door u gewenste koppelingen en aansluitingen. Zo kunt u het systeem na ontvangst gelijk gebruiken.

Bekijk ook onze andere producten

Custom Built 01 Custom Built Wit

Custom built

Hose Test Benches 01 Hose Test Benches Wit

Slangentestbanken

Gas Bottle Filling System 01 Gas Bottle Filling Systemwit

Gasflessen vul systeem

Operator Room Operator Room Svg Wit

Operator rooms